Klantervaringen

Laat hier uw review achter
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Laat een review achter

EJR Autotechniek
Gemiddelde beoordeling:  
 61 reviews
door Jelle Herrema op EJR Autotechniek

Hej hej Eldert-Jan (en Durk)
Het was weer top vandaag: de afspraken zijn prima nagekomen en jullie hebben gaandeweg nog olie ververst...Het valt telkens als ik kom weer op hoe specialistisch jullie kennis is en met welk gemak en routine jullie problemen en storingen tegemoet treden en oplossen. Dat maakt dat ik mijn A2 steeds weer met veel vertrouwen aan jullie geef voor onderhoud.
Ik blijf vanuit Zweden bij jullie komen want de vriendelijkheid, deskundigheid en lage kosten zijn uniek! Dank: vijf sterren!!!
Jelle Herrema, Torshälla, Zweden

door Jurian Stuut op EJR Autotechniek

Laatst heb ik mijn lupo naar EJR gebracht omdat mijn 3l na een tijdje rijden vaak uitviel. Ik wist van de vorige eigenaar dat de auto al bij hun in onderhoud was en had ook al goede verhalen gehoord, dus ben ik vanaf zaandam richting friesland gegaan voor de reparatie. Binnen twee uur hadden ze de lupo weer gemaakt met een duidelijke uitleg erbij waar het aan lag. Ondertussen alweer veel kilometers gereden en hij rijdt nu zelfs nog zuiniger en ik ben nogsteeds erg blij met de goede service. Mocht er weer wat aan mijn lupo gedaan moeten worden dan weet ik voortaan waar ik heen ga!

door J.R. Reimers op EJR Autotechniek

Alweer uitstekend vakmanschap en service, zonder pretenties. Complimenten!

door Rene Bakker op EJR Autotechniek

Mijn lupootje afgelopen maandag, vanuit NoordHolland, 140 km op een minibike in de stromende regen,  weer opgehaald.Tot mijn onderbroek nat en half bevroren kwam ik aan. "neem jij eerst maar koffie!!!!"...

Nieuwe Koppeling.

Stuurbekrachtiging gerepareerd.

Nieuwe cruise control.

De mannen van EJR zijn voor mij moeilijk te verstaan maar ze zijn super toegankelijk en leveren ouderwets betaalbaar Fries vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen. Een aanrader. Hij rijdt weer perfect en ik ben er superblij mee. Vooral toen ik, opnieuw in de stromende regen, terug de Afsluitdijk over ging. Dit keer onder het genot van een muziekje, met de kachel en de stoelverwarming op 5 en de cruise op 120,  Ik verbrande zowat mijn billen maar dat kon me geen "moer" schelen want binnen de kortste keren was alles weer droog. Wat een pisweer. Maar aan dat laatste kon zelfs EJR niets doen.

Jongens bedankt en tot de volgende keer. Groet vanuit de Streek in West-Friesland, Rene

door Johannes op EJR Autotechniek

afgelopen voorjaar een Lupo  3l tdi met 420.000 dk gekocht bij eldert jan.Deze auto werd precies zo afgeleverd zoals afgesproken.netjes. maar helaas toch versnellingsbak problemen. dit wist ejr ook niet. ik zelf ook niet. maar alles is weer helemaal goed gekomen door ejr!!!!!!  ongelooflijk dat ejr mij zo goed heeft geholpen. dat heb ik nog nergens zo meegemaakt als bij hun!  nog ontzettend bedankt voor deze goede service. de Lupo rijd tot op heden nog als een sneltrein. super leuke nette goedkope diesel. top! tot de volgende keer. Johan en berber.

door Cor van Unen op EJR Autotechniek

Wat moet een Brabander in Koostertille? Heel simpel omdat ze onze Audi A2 niet in Brabant kunnen/willen repareren. Voor deze ABS storing konden we bij ons in de buurt niet terecht (niemand durfde de reparatie uit te voeren). EJR Autotechniek werd uiteindelijk aanbevolen door een eerlijke garage. Dus een reis van 300 km ondernomen. Een deskundige reparatie.door EJR Autotechniek bleek mogelijk en betaalbaar. Overigens beter dan een officiële dealer. Die zijn alleen maar geïnteresseerd in omzet en nieuwe auto's en bovendien te arrogant om je als klant fatsoenlijk met een ABS storing (van een "oude" A2) te helpen. Dealers kunnen een voorbeeld nemen aan EJR Autotechniek!     EJR autotechniek (en alle medewerkers) bedankt .Het was een positieve ervaring!

door Henk Verburg op EJR Autotechniek

Afspraak voor APK en een een reset van de software. Geen spannende afspraak dacht ik zo. Tijdens de controle kwamen een paar dingen aan het licht die opgepakt moesten worden. Remvoering achter vervangen, een tik in het sub-frame gerepareerd en een handrem mechanisme, die even niet meedeed, vervangen. Perfect gedaan door EJR autotechniek.

door Odette op EJR Autotechniek

Mijn eerste Lupo na lang zoeken aangeschaft bij EJR. Wat was ik blij met deze auto.

Prima auto, zuinig in gebruik. Rijdt echt 1 liter op 30 km!!!.

Superblij was ik ook met de radio die erin zit. Affijn gewoon een heerlijke auto.

Tot een maand geleden er een vrachtwagen achterin reed. Auto economisch total los volgens de garage in mijn buurt. Maken zou tweevoudig de aanschafwaarde zijn volgens deze garage.

Ietwat nog trillend op de benen vanwege het overleven van een vrachtwagen met oplegger EJR gebeld.

Ik had immers de auto hier gekocht.

Breng maar langs gaf EJR aan. En na een blik op de auto gaf EJR aan dat EJR dee wel kon maken.

Het heeft wat tijd in beslag genomen maar ik rijd weer heerlijk rond.

Super gemaakt.

De achterkant was volledig in elkaar. bumperbalk ingeknakt, achterklep volledig naar zijn ratsmoedee, raam eruit en in de achterstijl links een knik, ER is niets meer van te zien. Alles keurig netjes gerepareerd door EJR Als nieuw. Zelfs weer volledig in de kleur gespoten.

Alleen de letters LUPO 2.0 ltr staan er niet meer op.

Denk dat ik er ''dankjewel EJR'' op zet met mooie plakletters 🙂 Want uiteindelij heeft EJR ervoor gezorgd dat ik al prettig reed en  nu wederom opnieuw prettig rijd!!

Dankjewel EJR.

en ook al is het wat ver rijden vanuit mijn woonplaats 160km. Ik kom gewoon weer langs voor de aankomende apk hoor!

door Jelle Herrema / Eveline Kuhn op EJR Autotechniek

Wij hebben Eldert-Jan gevonden via internet en Leonard (van wie we een setje A2-wielen kochten) vertelde ook enthousiaste verhalen over de garage in Kootstertille..

Onze A-2tjes gebruiken we om tussen Zweden en Holland te pendelen. Maar ze hebben ook onderhoud nodig en bij Audi binnenrijden, zeker met kleine dingetjes, is, zowel in Zweden als in Nederland, niet alleen een aanslag op je portemonee, maar we weten ook dat bij veel audi-dealers de echte specifieke kennis van -vooral de 3L- ontbreekt.

Hoe anders is dat bij Eldert-Jan en de andere mannen! Wat een genot te ervaren dat er iemand met verstand van zaken aan je auto werkt. Een half woord is genoeg en als ze merken of zien dat er iets niet in orde is, wordt het gerepareerd. Met of zonder telefoontje, prima. En als er gerepareerd kan worden met ruil- of tweedehands onderdelen, dan gebeurt dat.

Super, jongens, in deze tijd met procedures en schema's, een verademing.

Jullie bewijzen dat je met specialistische kennis, betrokkenheid en flexabiliteit uitermate tevreden klanten scoort! We komen absoluut terug!

Dank voor de cruise-controles en andere dingen, tot een volgende keer.

Jelle Herrema / Eveline Kuhn

door Cees van Maanen op EJR Autotechniek

Reactie reparatie stuurbekrachtiging Lupo 3L 1,2 diesel (VW).

Na lang zoeken heb ik in de Firma  EJR  AUTOTECHNIEK (LUPO 3L SPECIALIST) de juiste zaak gevonden die mijn stuurbekrachtiging kon repareren dit met grote tevredenheid. Met de ervaring dat ik zelf bij de Koninklijke Luchtmacht meer dan duizend mensen mocht opleiden in de zelfde vakgroep deels, kon ik ondervinden dat bij deze zaak vakmanschap heb ervaren. Bedankt voor de goede reparatie,de rit naar huis(180m) was weer een plezier om te rijden.

Nogmaals bedankt voor het repareren.

Met vriendelijke groet de  Fam. C.van Maanen-G.van Maanen-Ram  Soesterberg

Pagina 1 van 7:
«
 
 
1
2
3
 
»