Klantervaringen

Wij waarderen dat u voor ons gekozen hebt, ons team vind het dan ook fijn terug te lezen dat u tevreden bent, wij zouden het zeer op prijs stellen dat u u ervaring deelt, dat kunt u doen door middel van het onderstaande formulier. Mocht u desondanks toch een klacht of suggestie hebben bel  of mail ons dan.  

 

Laat hier uw review achter
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Laat een review achter

EJR Autotechniek
Gemiddelde beoordeling:  
 111 reviews
door Frank op EJR Autotechniek
Yeti gekocht

Gister even binnen gelopen bij EJR omdat daar toch wel een leuke Yeti 4x4 te koop stond. Onze Panda heb ik gisteren gelijk ingeruild en binnenkort kan de Yeti opgehaald worden. Eldert-Jan regelde bliksemsnel een proefrit voor mij zodat ik de Yeti kon testen. Test ging uiteraard probleemloos en de deal was erg snel gemaakt. Mijn gevoel hier is uitstekend: een uitgebreid aanbod van auto’s, snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en een goede inruilprijs ook.

door Johan op EJR Autotechniek
Aankoop auto

Super blij met mijn nieuwe auto, Eldert jan is een top verkoper weet wat bij de klant past!!!

door Joey Messak op EJR Autotechniek
vw lupo 3l

Fijn bedrijf EJR! Kwam voor een nieuwe apk + grote beurt.

Kwamen wat defecte onderdelen aan het licht die vervangen moesten worden, helaas maar dat hoort er soms bij. Ben er netjes erover gebeld naar wat de status was van de auto zodat ik wist wat er gerepareerd moest worden. Auto rijd weer lekker en kan er weer tegenaan. Ik kom hier zeker vaker terug, voelt vertrouwd.Bedankt EJR!

door Peter Dijkstra op EJR Autotechniek
Dank

Eldert-Jan, prima service. Ook al was de opbrengst van een tweedehands spiegel niet groot, snel en goed geregeld. Nota bene de volgende dag kreeg ik het onderdeel al per post in 's-Hertogenbosch aangeboden. TOP EJ!

door Mischa op EJR Autotechniek
Lupo 3L

Perfect geholpen door EJR. Kwam voor een kleinigheidje. Toch konden ze zonder dat dit afgesproken was nog wat extra werk verrichten. Speling verholpen, basisinstellingen, koplampen vervangen die gewoon op voorraad waren. Met een nieuwe Apk weer naar huis (175km). Tot volgend jaar!

door Joop Salomons op EJR Autotechniek
Audi A2

Mijn Audi A2 met 309.000 km op de teller had een vastgelopen motor volgens de ‘kenners’. Jammer dus wat te doen, naar de sloop?

Ik heb gebeld met Eldert-Jan en hij gaf me een prijs opgave maar belangrijker nog: de nieuwe motor kreeg 6 maanden garantie en hij wilde hem ook nog wel komen ophalen. Want rijden deed de auto niet meer uiteraard.

Na 3 weken de knoop doorgehakt en mijn Audi laten repareren.

Bleek het slechts de dynamo te zijn. Veel vragen over het verleden van deze auto want heel eerlijk, er was niet heel goed voor gezorgd de afgelopen jaren.

Maar daar bracht EJR Autotechniek verandering in!

Lang verhaal kort, de Audi loopt weer als een zonnetje en ik vertrouw er weer op dat ie me nog ver gaat brengen. Ik heb toch wel een heel warm plekje voor deze auto en Eldert-Jan begrijpt dat.

Dus.... super bedankt en idd niet tot gauw maar vast en zeker tot ziens!

door Ramon Louwes op EJR Autotechniek
Skoda Fabia RS

Na maanden van ellende te hebben gehad aan mijn Skoda Fabia RS gekocht bij een ander autobedrijf en die nota bene onder 6 mnd garantie viel de ene rekening na de andere op de mat voor "slijtage" onderdelen.Uiteindelijk ook Turbo en DSG kapot wederom wilde mijn garage hem niet vergoeden onder noemer garantie dit zou ook slijtage wezen.

Ik heb uiteindelijk in het service boekje het nummer van EJR gevonden en heb deze beste mensen benaderd..vanaf het 1e telefoon gesprek viel mijn mond open is dit nog mogelijk heden ten dage service verlenen ondanks dat de wagen niet bij hun is gekocht?

Jazeker meteen begon hij van wat vervelend maar we willen iemand niet in de kou laten staan hun hebben daarna een offerte gemaakt waarna ik besloten heb geen juridische strijd aan te gaan met het garagebedrijf waar ik de auto heb gekocht maar wederom het verlies zelf maar weer voor eigen rekening te gaan nemen en de auto te laten repareren bij EJR.

Deze mensen hebben het hart echt op de juiste plaats zitten ik moest 170 km rijden voor hun service maar man o man iedere km heb ik met genot gemaakt..mijn auto is weer als nieuw.

Ik kan dit bedrijf dus ook echt gaan aanraden als je een stuk service verwacht van A t/m Z en nog zullen hun er een letter bij gaan verzinnen want service en vakmanschap staat bij hun hoog in het vaandel.

Dus nogmaals bedankt voor de geweldige service en bedankt voor de professioneel uitgevoerde werkzaamheden.

door Paul Ras op EJR Autotechniek
Telefonische hulp

Wat is het fijn als een bedrijf even de moeite neemt om je belangeloos te helpen bij een vraag. De leverancier van de koppaking en bouten had even niet een tekening van de aanhaalmomenten en volgorde. Gebeld met dit bedrijf en kreeg telefonisch alles door.Top gewoon en dank

door Bea op EJR Autotechniek

Top service en een top bedrijf!

Super bedankt voor de reparatie en het gratis herstellen van mij sleutel:)

door Marcel Kraai op EJR Autotechniek
Caddy 5p

Zelf op vakantie en de eigenaar ook op vakantie maar via app verkeer de afspraak gemaakt in zijn vakantie (kwam er speciaal eerder voor terug) ..... zaterdagavond de deal rondgemaakt ...... echt SUPER kerel we zijn heel blij met onze (nieuwe) aanwinst.... ps ritje terug zo een 150km ging helemaal 🔝👍🏼

Pagina 1 van 12:
«
 
 
1
2
3
 
»