Klantervaringen

Wij waarderen dat u voor ons gekozen hebt, ons team vind het dan ook fijn terug te lezen dat u tevreden bent, wij zouden het zeer op prijs stellen dat u u ervaring deelt, dat kunt u doen door middel van het onderstaande formulier. Mocht u desondanks toch een klacht of suggestie hebben bel  of mail ons dan.  

 

Laat hier uw review achter
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleren

Laat een review achter

EJR Autotechniek
Gemiddelde beoordeling:  
 71 reviews
door Esmée van der Weij op EJR Autotechniek
Sirocco 1.4

Goedemiddag Eldert-Jan, Durk en Rick
Bedankt altijd voor de goede service en dat ik altijd zo snel bij jullie terecht kan als er iets is. Zeker een aanrader!
Nog steeds heel blij met mijn auto!
Met vriendelijke groet,

Esmée van der Weij

door Sjoerd Veldman op EJR Autotechniek
motorreparatie

Mijn passat 1.8 tsi had last van het bekende motorolie probleem, verbruik meer dan 1 liter per 1000 km. Bij E.J.R hebben ze dat voor mij opgelost. Ben prima geholpen en met alles op de hoogte gehouden voordat er iets vervangen werd. Ze gebruiken originele onderdelen voor een betere prijs dan de dealer. Bij E.J.R hebben ze laten zien ook grote problemen goed aan te kunnen. Heb inmiddels weer ruim 6000 km gereden en het probleem is echt verholpen kortom zeer tevreden.

door Arjen Hoekstra op EJR Autotechniek
Nieuwe koppeling.

Afgelopen week heb ik mij golf 7 1.2 benzine bij EJR autorechniek in Kootstertille gebracht voor het vervangen van de koppeling. Een kapot druklager bleek de oorzaak van vervelende bijgeluiden, waardoor het rijden in deze wat nieuwere auto minder plezierig werd. Na een dag kon ik de auto weer ophalen en was het probleem verholpen. Dik tevreden over de service (leenauto) en de wijze waarop ik te woord ben gestaan. Kosten waren in verhouding tot een bezoek aan de dealer erg gunstig. Kortom, dikke top!Met vriendelijke groet, Arjen Hoekstra

door Eric op EJR Autotechniek
Reparatie Audi A2

Prima service, afspraken goed nagekomen en alles heel betaalbaar

door Arnold op EJR Autotechniek
Distributie ketting Audi A7

Mijn Audi A7 3.0tdi gebracht voor een distributie ketting revisie. Zeer goed geholpen en de auto start weer geruisloos! Bedankt Heren!

door Arend Romijn op EJR Autotechniek
vijf sterren in oplossen.

Dag Eldert-Jan en personeel,Als Audi A2 3l rijder is het belangrijk dat er mensen zoals jullie zijn, die alles weten en ook mankementen snel en vakkundig weten op te lossen!

En mocht het eens zo zijn, dat er toch een communicatie stoornisje voorkomt, dan lossen jullie dit keurig op met alle excuses.

Volgens mij kan dit alleen nog in Friesland bij EJR autotechniek!

KLASSE en VIJF STERREN!

Arend Romijn

Ede

door Jasper op EJR Autotechniek
rijd weer heerlijk

Na het aanschaffen van een Lupo 3L met 430.000 op de teller meteen verliefd op het rijgedrag en de techniek die in deze auto is toegepast. Maar hij was dan ook aan wat liefde toe op motorisch gebied. Het was dan ook een flinke klus met koppakking, distributie etc.

De volgende dag was hij klaar en ik moet zeggen dat ik nog verliefder ben geworden op deze auto. Hij rijd super en schakelt een stuk beter dan daarvoor. Ik weet zeker dat ze verstand van zaken hebben. Nogmaals bedankt!

door Gert op EJR Autotechniek
Serviceverlening en deskundigheid

Gestrand met onze A2 1.2 TDI, kan gebeuren. ANWB gebeld, auto afgevoerd naar locale garage. 200 euro verder, maar geen oplossing. Doorgestuurd naar een andere garage. Deze ‘specialisten’ doen opnieuw onderzoek, maar bieden geen oplossing. A2 rijdt nog steeds niet. Inklusief transportkosten inmiddels 500 euro uitgegeven. Je moet maar durven! De maat is nu vol, zelf Autotransporter gehuurd en onze A2 naar EJR gebracht. Daar binnen 5 minuten de juiste diagnose. Reparatie wordt snel en deskundig uitgevoerd. Elders-Jan en je team, bedankt! 👌

door Alida kunst op EJR Autotechniek

Ik ben erg blij met mijn gekochte auto bij EJR. Ondanks dat hij schokte zijn als extra service nieuwe bougies vervangen bedankt voor de goede service vakbekwaamheid toppie . Iedereen aan de raden om naar EJR te gaan

Bedankt, Alida geen geschok meer 😀

door Drazen op EJR Autotechniek

Snelle en vooral goede service bieden de mannen van EJR Autotechniek. Niet voor niets zijn ze dan ook gespecialiseerd in Lupo's. Ook al woon ik niet op steenworp afstand van Kootstertille, altijd ben ik bereid om naar EJR te rijden, aangezien zij de specialisten zijn voor deze soort auto's en uiteraard er alles over weten. Ik weet als ik mijn auto achterlaat bij EJR, dat hij in goede handen is! Al met al gewoon een top service!

Pagina 1 van 8:
«
 
 
1
2
3
 
»