Klantervaringen

Wij waarderen dat u voor ons gekozen hebt, ons team vind het dan ook fijn terug te lezen dat u tevreden bent, wij zouden het zeer op prijs stellen dat u u ervaring deelt, dat kunt u doen door middel van het onderstaande formulier. Mocht u desondanks toch een klacht of suggestie hebben bel  of mail ons dan.  

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EJR Autotechniek
Average rating:  
 122 reviews
 by wilco vd meer
VW Golf 7

Dit is echt een goede garage.Probleem aan mijn Golf 7 met de airco en wateroverlast in de auto goed opgelost.Een aantal dagen een leenauto gekregen.Vergeleken met waar ik eerst altijd heen ging een officiele VW garage/dealer in Drachten is EJR een verademing.Staan je netjes te woord en bellen tussen door met een update over de voortgang van de reparatie.Volgende keer weer naar EJR.

 by Arie Oosterveld
Storing auto verholpen

Heb hier eerlijk advies ontvangen van de medewerkers omtrent het probleem met mijn auto. Aansluitend de storing vakkundig verholpen. Een prima indruk gekregen van dit bedrijf.

 by Marcel Kraai
Aankoop auto

In vakantie tijd van beide partijen toch een mooie deal kunnen sluiten ...... zaterdagavond de auto gekocht en gelijk meegenomen👌🏻

 by Marcel van den Hurk
Reparatie lupo

Bij EJR wordt je vriendelijk ontvangen en is er in overleg altijd wat te regelen. Als jij ook een vw lupo 3L rijdt ben je sowieso aan het goede adres.

 by Jan
Trekhaak montage

Op basis van de reviews van dit bedrijf een afspraak gemaakt om een trekhaak onder mijn Audi A2 laten zetten, hiervoor is speciale kennis nodig omdat de carrosserie van mijn auto van aluminium is. Na 150 kilometer gereden te hebben kwamen wij in Kootstertille aan waar wij zeer vriendelijk werden ontvangen door de eigenaar en het personeel.

We kregen meerdere keren een lekker bakje koffie aangeboden, na een lekkere wandeling in de buurt kwamen wij terug. De trekhaak was zeer netjes gemonteerd en de totale prijs van de trekhaak inclusief monteren was lager dan andere garage's. Dit autobedrijf straalt zeer veel professionaliteit uit. ( topbedrijf !! )
Het personeel is zeer aardig, Ik raad iedereen dit autobedrijf aan.

Ik kom hier zeker terug.!

 by Michel Verbaan
Auto aankoop

Recent een auto gekocht en onze ingeruild en heel tevreden! Goede, eerlijke en vriendelijke service. Zeker een aanrader!

 by Lyaantjuh1987
Auto reperatie

Wat een toppers zijn dit. Fijne mensen, met het hart op de juiste plaats. Bij hun onze gezinsauto gekocht, waren wat probleempjes met de auto en deze toppers hebben hem weer gemaakt. De problemen zijn super goed opgelost. Als we ooit een andere auto zouden kopen doen we dat zeker weer bij hun!

 by crypto king0512
Golf GTI

Golf 6 gti gehaald, netjes afgeleverd. Heel eerlijk en top service. Zeker een aanrader om bij deze dealer te kopen

 by Ingemar Witberg
Auto aankoop

Eldert-Jan doet wat hij zegt. Als hij de auto aflevert zorgt hij dat alles in orde is. Betrouwbaar en fijn!

 by Recent een Audi A3 gekocht waar ik superblij mee ben maar vooral, wat een service!! Een korte poos na mijn vertrek kwam ik erachter dat de cruisecontr
Audi A3 sportback

Recent een Audi A3 gekocht waar ik superblij mee ben maar vooral, wat een service!! Een korte poos na mijn vertrek kwam ik erachter dat de cruisecontrol niet werkte en de stoelverwarming. De eigenaar heeft heel netjes deze problemen opgelost zonder ook maar iets in rekening te brengen. Top service en zeer zeker betrouwbaar!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»